• INITIATIEF VAN
Profiel bekijken

Waardering van Huisartsenpraktijk Pallion op 23-12-2011

Afspraken

Afspraken

Was het eenvoudig om een afspraak of behandelplan met deze zorgaanbieder te maken?

Accommodatie

Accommodatie

Is de behandelruimte of woon- en verblijfruimte net, schoon en toegankelijk?

Medewerkers

Medewerkers

Bent u vriendelijk en patiëntgericht geholpen door het ondersteunende zorgpersoneel?

Luisteren

Luisteren

Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?

Informatie

Informatie

Hebt u voldoende informatie gekregen over (het vervolg van) de behandeling?

Behandeling

Behandeling

Hoe beoordeelt u het (voorlopige) effect van uw behandeling?

Gemiddeld
9.5
Waarderen
anonymous

Toelichting

Kennis gemaakt met deze praktijk, destijds nog in het oude pand.
Een ontvangst, die bij mij vooral het gevoel gaf van thuiskomen.
Door al mijn verdriet heen heb ik mij altijd met respect behandeld geweten. Zowel door mijn huisarts alswel door de assistentes...
Vakman/vrouwschap en een welgemeende betrokkenheid bij een ingewikkelde patiënt als ik. De overgang naar het Blaauwe Hofke is lastig geweest voor mij. Met diep respect voor allen die aan deze praktijk verbonden zijn moet het me toch van het hart dat ik de intimiteit wel heel erg mis. Dat zal meer aan mij liggen dan aan het Pallion........Ik vind een nieuwe koelkast vaak al moeilijk....
Maar te allen tijde, een voor mij als zeer veilig voelende omgeving. Zowel in de praktijk als in de telefonische zorg. Een gezondheidsbedrijf met een warme menselijke kant. De huidige minister zou zich de ogen uit haar hoofd moeten schamen door haar stupide besluitvorming. Een goedlopende praktijk is werkelijk een investering, die op termijn altijd kostenbesparend zal werken. Wellicht een goede suggestie om haar een tijdje stage te laten lopen. Wellicht leert zij dan om veel meer in de breedte te denken i.p.v. de door Euro's ingegeven kokervisie.
Hoogachtend, in de letterlijke zin van het woord.

Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor Huisartsenpraktijk Pallion? Laat dan uw reactie achter op de gegeven waardering.

Klachten over uw behandeling?

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

Meld klacht

Nieuwe zorgaanbieder?

Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden