Heb een aantal jaren in deze praktijk gezeten; in de begin jaren was het hier goed; daarna is het snel achteruit gegaan.
Afspraken maken was altijd moeilijk. Soms kwam je voor niets voor een afspraak; omdat afspraken niet goed in het systeem stonden.
De personen achter de balie kijken je amper aan als je binnenkomt, zijn chagerijnig, kan geen lachje of goedemorgen vanaf.
De laatste 2 jaar had ik elke keer een andere tandarts voor controle e.d. vaak Poolse of Duitse werknemers. Bij klachten werd er niet goed geluisterd en werd je vaak met een kluitje het riet ingestuurd. Altijd problemen met m'n gebit na een behandeling; vaak moeten terugkomen. Bij klachten aan mn gebit werd er vaak gezegd dat het aan mezelf lag en dat er geen probleem was.
Nu zit ik gelukkig sinds kort bij een andere fijne tandarts; bij deze tandarts bleek dan ook dat ik me niet aanstelde en er daadwerkelijk gebreken waren aan m'n gebit door nalatigheid bij Dental Vison.
Ik laat het hier dus niet bij zitten en zal dan ook een officiele klacht indienen.
personen vinden dit een nuttige waardering.
Vindt u dit een nuttige waardering?
Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen
waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.