Mijn kind was 2 jaar patiënt in deze praktijk voor tandheelkunde en orthodontie. Bij elke controle kreeg hij steeds een andere tandarts. Op zich vond ik dat geen probleem als ze wel hun werk goed doen. Hier heb ik nu mijn twijfels over. Laatste keer voor controle afspraak heb ik gevraagd voor een woensdagmiddag (ivm school). De receptioniste zei dat het niet kon omdat de tandarts die mijn kind voor het laatst heeft gecontroleerd niet op woensdagmiddag werkt. Ik heb toen gevraagd voor een andere tandarts die wel op woensdagmiddag werkt. Daar kon zij mijn kind niet plaatsen, reden hiervan is: zij mag niet in de portemonnee van de tandarts rommelen. Wat heb ik hiermee te maken? Als mijn kind in 2 jaar tijd 4 tandartsen heeft gehad waarom kon hij niet bij een ander?
Ook met de afspraken bij de orthodontist gaat het vaak mis, staan niet in hun systeem. Orthodontist is maar 2 dagen in de week aanwezig dus als er problemen zijn dan heb je pech dan is het wachten totdat zij weer aanwezig is, verschrikkelijk! Getracht om over te stappen naar een ander orthodontist, helaas lukt het niet omdat Dental Vision met goedkope materialen werkt en bij een ander ortho zal een groot deel van de materialen vervangen moeten worden. Behandeling bij de ortho maar afmaken. Gelukkig zit mijn kind nu 1,5 jaar bij een andere tandarts in een ander praktijk en het is een wereld van verschil met de tandartsen van Dental Vision.
personen vinden dit een nuttige waardering.
Vindt u dit een nuttige waardering?
Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen
waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.