UItstekende oplossing! Geen gedoe met andere trombose diensten, die geen enkele mogelijkheid ziet om te moderniseren. In plaats van elke maandag twee uur (inclusief reistijd) naar Leiden, prik ik nu zelf in 5 minuten. In plaats van dosering twee dagen later per post nu per email binnen enkele uren. Bij vragen geen uitgebreid maar to the point antwoorden. Ik ben ondernemer, klein maar bedrijvig, en ik vind de Nat Trombose Dienst een uitkomst!
En erg belangrijk, ik zit al maanden perfect op INR nivo, bij de oude(rwetse) methode ging het door verkeerde dosering op en neer, zelfs buiten de grenzen. Ik snap niet dat er nog mensen op de ouderwetse manier bloed laten aftappen, behalve als je half bewusteloos in bed ligt en geen hulp kan vinden. Wat in een beschaafd land vanzelfsprekend niet zou mogen voorkomen.
N.B. Accomodatie is niet van toepassing, je doet het immers thuis, maar zonder waarde kan je niet versturen.
personen vinden dit een nuttige waardering.
Vindt u dit een nuttige waardering?
Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen
waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.