Naar de navigatie Naar de inhoud

ZZG zorggroep, Woonlocatie De Meent

Verpleeghuiszorg

8
.8

uit 11 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over ZZG zorggroep, Woonlocatie De Meent

Wat is onze visie?

De relatie tussen cliënt en medewerker is waar het om draait bij ZZG zorggroep. Onze medewerkers ondersteunen u als het niet meer vanzelf gaat. We helpen u uw gezondheid en zelfredzaamheid te verbeteren of te behouden. Als dat niet haalbaar is, begeleiden we u om te gaan met het verlies van gezondheid. Ook staan we naast u in de laatste levensfase. We werken daarvoor nauw samen met anderen, zoals collega-organisaties, thuiszorg, huisartsen, woningcorporaties en ziekenhuizen. 

Zo staan we u bij om uw kwaliteit van leven zo lang mogelijk te behouden; zodat u de mens kunt blijven die u wil zijn.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Als zelfstandig wonen niet meer gaat omdat u de hele dag intensieve zorg nodig heeft, dan is wonen in De Meent aan de rand van het centrum iets voor u. De Meent biedt u in een kleinschalige, beschermde omgeving ondersteuning én veiligheid. U zet er uw leven voort op een manier die u gewend bent. De medewerkers stimuleren u om zo actief en zelfstandig mogelijk te blijven. Dat doen ze door samen met u te koken, in de tuin bezig te zijn of het huishouden te doen. Uw familie blijft betrokken bij uw leven. Door op bezoek te komen, door samen te bekijken hoe we goed kunnen aansluiten bij wat u gewend was te doen, maar ook door een handje te helpen.

Waarderingen historie

2024
9.2
3 waarderingen
2023
8.9
6 waarderingen
2022
8.7
1 waardering
2021
7.8
1 waardering
2017
8.8
2 waarderingen
2015
9.2
1 waardering
2013
2.8
1 waardering
2011
8.2
1 waardering
2010
7.4
5 waarderingen

Recente waarderingen

19 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Met name het huiskamer idee vonden we erg fijn. Het gezamelijk koken en eten is goed voor de mensen die er zitten. Af en toe zou er meer gedaan kunnen worden om de mensen bezig te houden, maar ik...

8.8
Lees meer
25 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze tante mocht zichzelf zijn en blijven bij de Meent. Ondanks haar toenemende vergeetachtigheid en onrust mocht ze toch haar eigen regie behouden. Af en toe met wat sturing. Fantastisch liefdevolle...

9.8
Lees meer
11 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Een heel prettige woonplek met goede zorg en aandacht voor de bewoners en ook een open beleid op wensen vanuit de familie. Wanneer extra zorg nodig is van paramedici dan wordt dit ook ingezet.

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Budumian, M.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

ZZG zorggroep, Woonlocatie De Meent, Groesbeek
-

0 waarderingen


Socials