Naar de navigatie Naar de inhoud

Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 30 waarderingen

Over Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof

Wat is onze visie?

Attent wil deskundige zorg en behandeling bieden die dichtbij en vertrouwd zijn. Dit doet zij door haar diensten sterk regionaal aan te bieden met medewerkers die lokaal georiënteerd zijn. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van nauwe samenwerking met de lokale gemeenschap, omdat wij denken dat dat aansluit bij de wensen en vertrouwde omgeving van de cliënt. We noemen dat community care of gemeenschapszin. Attent biedt de ondersteuning die nodig is om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen en neemt de zorg over als dat nodig is. Eenvoudig en specialistisch; thuis of in onze huizen.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Kunt u niet meer zelfstandig thuis wonen? Wilt u graag in een prettige omgeving verblijven, samen met leeftijdsgenoten? Een vertrouwde plek waar u dag en nacht professionele zorg, begeleiding en behandeling kunt krijgen? Waar u samen leuke dingen kunt ondernemen? Dan is Rhederhof in Rheden de plek voor u. Rhederhof is gelokaliseerd vlakbij de dorpskern van Rheden en ligt in de nabijheid van de Posbank.

Alle vormen van zorg, behandeling en begeleiding aan ouderen kunnen en worden door de verzorgden, behandelaren en verpleegkundigen verleend. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen rondom uw zorgvraag en zijn er op gericht om een gastvrije leefsfeer en omgeving te creëren. Wanneer u dit wenst, doen wij dat samen met uw mantelzorger.

Rhederhof heeft éénkamerappartementen. U heeft een telefoon-, radio- en tv-aansluiting in uw appartement en er zit een alarmeringssysteem in ieder appartement. 

We bieden u hulp in de huishouding en u kunt tegen extra vergoeding uw was door ons laten verzorgen. Rhederhof heeft een eigen restaurant en een prachtige tuin met diverse zitjes. De warme maaltijd wordt gezamenlijk in dit restaurant gebruikt. De broodmaaltijd wordt in de huiskamer op de afdeling aangeboden.

Beginnende dementie 

Cliënten met een beginnende dementie kunnen goed terecht op Rhederhof. Overdag is er gelegenheid om, onder professionele begeleiding, de groep te bezoeken. Dit ter bevordering en stimulering van onder andere de sociale contacten, maar ook het gezamenlijk gebruik van maaltijden op de groep.

Toegankelijk voor vrienden, familie en mensen uit de buurt

Uw naasten zijn altijd welkom op Rhederhof en wordt zo mogelijk betrokken bij de zorg en het dagelijks leven binnen Rhederhof. U bepaalt zelf, samen met uw naasten, op welke manier u gebruik wilt maken van de voorzieningen. Rhederhof is een open huis met een warme, informele sfeer, waar mensen makkelijk naar binnen lopen. Veel voorzieningen zijn beschikbaar voor mensen die op Rhederhof verblijven als voor mensen uit de buurt. De sfeervolle locatie zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Het is altijd mogelijk de locatie te bezoeken op afspraak. Hiertoe kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs van Attent Zorg en Behandeling, regio Rheden Dieren Doesburg: 088-9901800.

Waarderingen historie

2023
8.5
1 waardering
2022
8.1
10 waarderingen
2021
8.9
14 waarderingen
2020
8.8
6 waarderingen
2019
7.7
2 waarderingen
2018
7.6
11 waarderingen
2017
7.7
11 waarderingen
2016
7.7
29 waarderingen
2010
6.8
6 waarderingen

Recente waarderingen

12 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Nu moeder enige tijd in Rhederhof woont, is de zorg volledig op haar afgestemd. Medewerkers en staf verdiepen zich echt in wie moeder is en was, waardoor de match eigenlijk steeds beter wordt....

Reactie van/namens Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof - Rheden

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. We vinden het fijn om te vernemen dat de match met uw moeder steeds beter wordt. Goed ...

8.5
Lees meer
17 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Heel fijn verzorgingstehuis. Mijn moeder had het niet makkelijk met de overgang naar een verzorgingstehuis. De verzorgers hebben dit heel prettig opgepakt en mijn moeder onder de arm genomen en mee...

Reactie van/namens Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof - Rheden

Hartelijk dank voor deze mooie waardering. We vinden het fijn om te horen dat uw moeder zo goed begeleid is en u tevreden bent...

9.0
Lees meer
9 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Er is een groot verschil tussen de verpleegsters. De een geeft aandacht en denkt mee. De ander doet alles snel en daardoor meestal ruw en heeft nooit tijd voor persoonlijke aandacht.

7.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Poelgeest, A. van

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof, Rheden
-

0 waarderingen

Verwoerd-van Asselt, A.D.

Beroep

Verpleegkundig specialist

Specialisme

Somatische aandoeningen

Zorginstelling

Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof, Rheden
-

0 waarderingen

Zijlstra, J.A.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof, Rheden
-

0 waarderingen