Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonlocatie Beth Shalom

Verpleeghuiszorg

7
.5

uit 32 waarderingen

Over Cordaan, Woonlocatie Beth Shalom

Gezellig wonen in een omgeving met de Joodse identiteit

Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum met de Joodse identiteit in Amsterdam Buitenveldert. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. We zijn zorgzaam voor elkaar, en de wensen van onze cliënten staan centraal. Beth Shalom is een huis met Nesjomme!

 

Wonen

In Beth Shalom kunt u zelfstandig wonen in uw eigen appartement. Daarnaast kunt u hulp en ondersteuning krijgen waar u dat nodig heeft. Hulp in de huishouding bijvoorbeeld, of ondersteuning bij het douchen. Natuurlijk staat uw zelfstandigheid centraal. Wat betreft onze Joodse identiteit kan u het Joods-zijn op uw eigen wijze beleven. Hoewel in de keuken en de algemene (leef-)ruimten de Joodse regels in acht worden genomen en er veel aandacht wordt besteed aan de Joodse feestdagen en de Joodse tradities, krijgt u de mogelijkheid om al dan niet volgens de Joodse regels te leven.

Beth Shalom heeft een eigen Sjoel. Er zijn wekelijks sjoeldiensten op de vrijdagavond, zaterdag en op Jom Tov-dagen.

 

De omgeving

Beth Shalom ligt in Amsterdam Buitenveldert. Het is een herlijk rustige buurt om in te wonen. Op 500 meter afstand bevindt zich het Gijsbrecht van Aemstelpark. Op 800 meter afstand bevindt zich het winkelcentrum Gelderlandplein. In de directe omgeving vindt u een Joodse slager en bakker, een cafe/restaurant en klein winkelcentrum voor de dagelijkse levensbehoeften.

Beth Shalom heeft veel te bieden voor buurtbewoners en de ontvangst is altijd persoonlijk. De receptie is 24 uur per dag bemenst.

 

Ook voor de buurt

Wilt u vrijwilliger worden bij Beth Shalom? Bel dan met onze vrijwilligers coördinator:

 

Familieleden

Familie en vrienden zijn van harte welkom om langs te komen voor een kop koffie of deel te nemen aan de door ons georganiseerde activiteiten.

 

Zorg bij Beth Shalom

- Activerende begeleiding

- Ondersteunende begeleiding

- Hulp bij het huishouden

- Persoonlijke verzorging

- Verpleging

- Fysiotherapie

- Ergotherapie

- Logopedie

- Dagverzorging

 

Meer informatie? kijk op https://www.cordaan.nl/locatie/beth-shalom of u kunt bellen met het Cliënten Servicebureau: 088 267 32 26.

 

Rondleiding? Bent u geïnteresseerd in woonzorgcentrum Beth Shalom? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel voor een afspraak: (020) 504 73 00.

Waarderingen historie

2024
8.1
8 waarderingen
2023
5.2
4 waarderingen
2022
7.7
16 waarderingen
2021
8.1
4 waarderingen
2019
5.1
2 waarderingen
2018
7.0
47 waarderingen
2017
7.1
62 waarderingen
2016
7.1
12 waarderingen
2015
7.2
22 waarderingen
2014
2.5
1 waardering
2010
6.4
34 waarderingen

Recente waarderingen

7 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zeer tevreden met de zorg en aandacht, vinden iedereen aardig hebben altijd de tijd voor een babbeltje en er zijn bijna iedere activiteiten voor de bewoners. Hadden het niet beter kunnen...

9.2
Lees meer
7 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Beide ouders verblijven in Beth Shalom op verschillende etages. Vind over het algemeen de verzorgende medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik wordt goed op de hoogte gehouden van hun...

7.7
Lees meer
18 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn dementerende vader woont hier nu 2 weken. Overwegend ben ik wel tevreden. Iedereem doet zijn best. De locatie is prettig, het gebouw ook. Wel gaat een en ander wat rommelig, zoals de intake,...

Reactie van/namens Cordaan, Woonlocatie Beth Shalom - Amsterdam

Bedankt voor uw uitgebreide waardering. We zouden graag met u in gesprek gaan om van uw ervaringen te kunnen leren. Zou u contact...

7.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials