Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh

Verpleeghuiszorg

7
.2

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Cordaan, Woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh

Wonen tussen park en winkelstraat

Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. In Nieuw Vredenburgh kunt u wonen, meedoen aan de activiteiten en gebruik maken van onze voorzieningen.

 

Wonen

In Nieuw Vredenburgh kunt u wonen in uw eigen 1-kamer appartement. Daarnaast krijgt u hulp en ondersteuning waar u dat nodig heeft. Hulp in de huishouding bijvoorbeeld, of ondersteuning bij het douchen. Natuurlijk staat uw zelfstandigheid centraal. U houdt zelf de regie over uw leven. Wij vullen aan waar u hulp nodig heeft.

 

De omgeving

Nieuw Vredenburgh ligt in een bruisende en multiculturele buurt waar altijd wat te doen is. U vindt alle mogelijke buurtwinkels op loopafstand. Aan de Postjesweg zijn ook een postkantoor en apotheek te vinden. Iets verderop met de tram te bereiken vindt u de Kinkerstraat en de Ten Katemarkt. Op het Mercatorplein worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Braderieën bijvoorbeeld, en een jaarlijkse fanfarewedstrijd. Het Rembrandtpark is een oase van rust waar u naar hartelust kunt wandelen in de frisse buitenlucht. Het park is rolstoeltoegankelijk en er is een kinderboerderij met speeltuin.

 

Roze Loper

Nieuw Vredenburgh ontving in 2016 voor het eerst een Roze Loper. De Roze Loper is het certificaat voor woonzorgcentra die hebben aangetoond LHBTI (Lesbische, homoseksuele, biseksuele transgender- en intersekse personen) vriendelijk te zijn. Dit certificaat geeft u de zekerheid dat wij actief werken aan een sfeer van respect, openheid en tolerantie. In Nieuw Vredenburgh worden diverse evenementen met een ‘roze’ tintje georganiseerd, ook voor buurtbewoners. Jaarlijks organiseert Nieuw Vredenburgh een Roze Week (in de week van de Gay Pride) waarbij diverse Roze evenementen centraal staan. Op deze manier wordt met alle (wijk)bewoners het grootste feest van Amsterdam gevierd. Maar ook om aandacht te vragen voor het welzijn van de ‘onzichtbare’ groep 'roze' ouderen.In Nieuw Vredenburgh mag iedereen zichzelf zijn.

De Roze Loper is een initiatief van het Consortium Roze 50+ (ANBO, COC Nederland, Movisie en Vilans) en KIWA.

 

Ook voor de buurt

Buurtbewoners zijn van harte welkom om eens binnen te lopen bij Buitenveldert. U kunt genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant of zomaar even langskomen.

 

Familieleden

Uiteraard zijn ook familieleden welkom. U kunt een hapje mee eten in ons restaurant of deelnemen aan de activiteiten.

 

Zorg bij Nieuw Vredenburgh

- Begeleiding

- Hulp bij het huishouden

- Persoonlijke verzorging

- Verpleging

 

Meer informatie? kijk op https://www.cordaan.nl/locatie/nieuw-vredenburgh of u kunt bellen met het Cliënten Servicebureau: 088 267 32 26.

 

Rondleiding? Bent u geïnteresseerd in woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel voor een afspraak: (020) 683 19 91

 

 

Waarderingen historie

2023
6.5
4 waarderingen
2021
8.5
1 waardering
2020
7.9
2 waarderingen
2019
3.1
2 waarderingen
2018
7.7
19 waarderingen
2017
7.1
79 waarderingen
2016
7.6
36 waarderingen
2015
7.7
23 waarderingen
2010
6.8
22 waarderingen

Recente waarderingen

18 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden over de zorg en medewerkers, op de Driekoningen en ook over de behandeling die ik krijg. ontevreden over mijn kleine badkamer en de kamer. ik ben rolstoel afhankelijk.

7.7
Lees meer
18 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Groot personeelstekort, en soms moeten clienten urenlang op hun kamer roepen of wachten totdat iemand langskomt om te helpen. Schrijnende situaties gezien. Ik hoop dat dit tijdelijk is en er veel...

Reactie van/namens Cordaan, Woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh - Amsterdam

Wat vervelend dat u de zorg zo heeft ervaren. Graag gaan we met u hierover in gesprek. Wilt u contact opnemen met de...

4.7
Lees meer
17 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Het zou fijn zijn als er nog meer personeel rondliep, ook in coronatijdwb, al kan het huidige personeel hier natuurlijk niets aan doen. Verder ervaar ik Nieuw Vredenburgh als een fijn verpleeghuis,...

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials