Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgboog - Ruijschenbergh

Verpleeghuiszorg

8
.8

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Zorgboog - Ruijschenbergh

Wat is onze visie?

Bij de Zorgboog staan we klaar voor alle generaties. Iedereen, ongeacht leeftijd, kan bij ons terecht voor een breed pakket aan diensten en expertise in wonen, welzijn en zorg in de regio Zuidoost-Brabant. Daarbij werken we intensief samen met andere zorgverleners als huisartsen en ziekenhuizen. Als gastvrije organisatie vinden wij het fijn om u te ontmoeten en u goed en deskundig bij te staan. 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Expertise, deskundigheid en innovatiebereidheid, daar staat de Zorgboog om bekend. Als zorgorganisatie voor alle generaties bieden wij persoonlijke ondersteuning in iedere levensfase. Ons brede en gevarieerde aanbod omvat de zorg voor zwangere en bevallen vrouwen en hun gezin, thuiszorg/wijkverpleging, diverse vormen van advies en behandeling, gemak- en comfortdiensten, cursussen & trainingen en verschillende woonvormen met een aanbod voor zorg, behandeling en begeleiding. Dagelijks hebben duizenden inwoners uit de regio contact met één van de medewerkers en vrijwilligers van de Zorgboog.

Waarderingen historie

2023
8.9
5 waarderingen
2022
8.8
4 waarderingen
2021
8.7
3 waarderingen
2019
9.8
1 waardering
2017
7.8
3 waarderingen
2016
8.2
71 waarderingen
2010
7.1
15 waarderingen

Recente waarderingen

29 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn man heeft 15 mnd. op kleinschalig wonen in woning 8 gewoond. Werd liefdevol verzorgd met een eigen zorgplan. Er werd echt goed gekeken wat kan hij wel en wat geeft hem plezier. Het ...

30 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Zorgmedewerkers zijn erg behulpzaam en meewerkend. Zowel naar cliënt als naar naaste familie. Ook in teamverband loopt het geweldig goed en soepel. Binnenshuis is er voldoende ruimte voor...

8.6
Lees meer
28 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Ze doen zo goed mogelijk hun best voor de patiënten ook al is het soms moeilijk om het personeel wat nodig is in te zetten door onderbezetting.

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen