Naar de navigatie Naar de inhoud

ZuidOostZorg, locatie Rispinge

Verpleeghuiszorg

8
.8

uit 16 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over ZuidOostZorg, locatie Rispinge

 

ZuidOostZorg: een innovatieve en altijd nieuwsgierige zorgorganisatie. We ondersteunen ouderen om zo lang mogelijk en liefst thuis hun leven zelfstandig te leiden. We bieden specialistische zorg en behandeling in verschillende settingen, maar waar mogelijk doen we dat altijd in de eigen omgeving van onze klanten. We werken vanuit reablement en doen het samen: met u, met onze professionals, met onze netwerkpartners én waar dat kan met technologie.

Over Rispinge

Rispinge, een begrip in Drachten en omgeving. De locatie staat bekend om de hoge kwaliteit van zorgverlening, de vele voorzieningen en centrale ligging. Woonzorgcentrum Rispinge in Drachten is het “Hart van de Wijk”. Naast bewoners zijn vrienden, familie en buurtbewoners van harte welkom om gebruik te maken van de faciliteiten en mee te doen aan het brede aanbod activiteiten. Iedereen woont thuis. Dat is het uitgangspunt dat Rispinge uniek maakt. Er is 24 uur per dag zorg beschikbaar, waarbij de privacy en persoonlijke wensen van de bewoners centraal staan. Vanuit deze gedachte wordt de zorg vormgegeven en wordt u, waar nodig, ondersteund bij het zelfstandig wonen.

Zelfstandigheid is een groot goed. In Rispinge doen we er alles aan om u te ondersteunen om deze zelfstandigheid zo lang mogelijk te behouden. Meer weten over wonen in Rispinge? Neem gerust een kijkje op onze website.

Waarderingen historie

2024
6.3
2 waarderingen
2023
9.0
5 waarderingen
2022
9.3
6 waarderingen
2021
9.0
1 waardering
2020
9.2
2 waarderingen
2019
9.0
5 waarderingen
2018
8.7
4 waarderingen
2017
7.9
23 waarderingen
2016
8.0
43 waarderingen
2010
7.3
12 waarderingen

Recente waarderingen

12 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder heeft in de rispinge gewoond. Vond de zorg (niet iedereen) tegenover de familie(ons) cool en afstandelijk. Voorbeeld. overleg gehad met latedienst dat ik morgen de huisarts zou bellen...

5.2
Lees meer
14 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Beter wc en douche vooral Grooter

Reactie van/namens ZuidOostZorg, locatie Rispinge - Drachten

Bedankt voor het achterlaten van een waardering. Wij geven uw reactie door aan het team.

7.3
Lees meer
1 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Goede en professionele zorg voor mijn moeder. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben aandacht voor de cliënt en de familie.

9.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen