Regionaal Bekkenbodem Centrum van het ASz.
Wat een geweldig centrum. Al jaren heb ik last van ongewenst urineverlies en was overal al zo'n beetje geweest. Toen adviseerde mijn huisarts me om eens naar het Regionaal Bekkenbodem Centrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis te gaan. Omdat ik alleen last heb van ongewenst urineverlies zag ik alleen de gynaecoloog, uroloog, bekkenfysiotherapeut en een continentieverpleegkundige.
Van mijn huisarts kreeg ik een dvd mee waar alle informatie over het centrum, de werkwijze en de onderzoeken werden weergegeven en uitgelegd. Zeer compleet en het gaf direct een geruststellend gevoel. Toen ik me ging aanmelden kreeg ik een zeer uitgebreide vragenlijst toegestuurd. Na deze ingevuld te hebben en geretourneerd, kreeg ik heel snel een afspraak. Alle onderzoeken werden op één dagdeel gepland. Het was wel heel inspannend maar ik was er mooi in één keer van af! En het personeel was allemaal zo vriendelijk en de dokters namen ook echt de tijd voor me. Heel anders dan die andere dokters die ik in het verleden heb bezocht. Na afloop kreeg ik direct de uitslag te horen en werd me verteld wat de behandelopties waren. Heerlijk, want ik wist in één keer waar ik aan toe was. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen, een echte aanrader!
persoon vindt dit een nuttige waardering.
Vindt u dit een nuttige waardering?
Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen
waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.