8.3

HagaZiekenhuis - Den Haag

Ziekenhuis

AdresLeyweg 275
2545 CH Den Haag
Telefoon 070-2100000
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 11 waarderingen en
73% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

HagaZiekenhuis van Den Haag

Het HagaZiekenhuis is hét toonaangevende topklinisch opleidingsziekenhuis van de regio Haaglanden. We vernieuwen in de komende jaren onze gebouwen ingrijpend en ontwikkelen nieuwe werkmethoden gebaseerd op het Planetree zorgconcept. Met deze vernieuwingen werken we aan het realiseren van onze kernwaarden: zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. 

Zorgzaamheid, met aandacht voor u, uw wensen en een aangename omgeving. Zo wordt uw verblijf in - of bezoek aan het HagaZiekenhuis prettiger en kunt u sneller herstelen.

Innovatie, door te investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne technologie en efficiënte ICT. Zo krijgt u de beste behandeling.

Samenwerking met u, uw verwijzer, andere zorginstellingen, verzekeraars en de overheid. Zo krijgt u zelf de regie over uw zorg en kunnen alle betrokkenen zonder barrières werken aan uw herstel.

Voor onze zorg kunt u terecht op meerdere locaties in en om Den Haag:

•    Locatie Leyweg

Hier ligt het accent op complexe en spoedeisende zorg, met een omvangrijk operatiecomplex, een moderne Intensive Care en een van de drukst bezochte afdeling Spoedeisende Hulp van Nederland. De komende jaren renoveren we deze locatie volledig om efficiënte zorg in een prettige omgeving mogelijk te maken.

•    Locatie Sportlaan

Op deze locatie ligt het accent op de planbare zorg. Hier bevinden zich onder meer een geboortehotel en een orthopedisch centrum.

•    Locatie Juliana Kinderziekenhuis

Dit is het enige niet-academische kinderziekenhuis van Nederland. In het Juliana Kinderziekenhuis zijn alle voorzieningen helemaal afgestemd op kinderen.

Voor uw gemak bieden we bovendien met een aantal specialismen zorg bij u in de buurt. Dat doen we in onze eigen Buitenpolikliniek Wateringse Veld en op Zorgplein Westland in apotheek De Klipper in ‘s Gravenzande.

Locaties

Er vallen 6 locaties onder deze organisatie, waaronder:

Waarderingen

Deze zorginstelling heeft 11 waarderingen, waaronder:

 • Geplaatst op 12 mei 2014

  Na mijn diep-lap reconstructie, door de PC's Dr. Posch en Dr. Braam met een prima resulaat. Heb ik een klein wondje die na verschillende behandelingen door de plastisch chirurg Dr. Posch maar niet...

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

 • Geplaatst op 9 mei 2014

  Zowel over de behandelend kaakchirurg, dokter Vos én haar medewerkers, als over de baliemedewerkers van het HagaZiekenhuis, locatie Sportlaan, ben ik zeer tevreden. Over de behandeling werd ik...

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

 • Geplaatst op 14 april 2014

  Super professioneel ziekenhuis. Artsen en verpleegkundigen zijn super aardig, goede uitleg. Iedereen met hartaandoening zou ik aanraden naar het HAGA te gaan.

  2 personen vinden dit een nuttige waardering.

Partners van ZorgkaartNederland