Hoewel ik het vervelend vind om schuldigen te benoemen op een forum ben ik wel zeer teleurgesteld in het WKZ. Met name de afdeling plastische chirurgie waar we helaas al twee keer met onze zoon naar toe hebben gemoeten afgelopen jaar heeft twee keer tot teleurstellende resultaten geleid.
Een keer zijn we weggestuurd terwijl direct geopereerd had moeten worden. Dit is inmiddels een jaar geleden en uitgesproken. Maar deze week een tweede keer een zeer teleurstellende ervaring/resultaat gehad met de zelfde afdeling die onze zoon van 4 verder van de regen in de drup geholpen heeft. Na 1 jaar "herstellen/revalideren" van operatie 1 is met operatie 2 de klok weer teruggedraaid en zijn we nog verder weg van genezing dan 1 jaar geleden.
Wat ons betreft is hier het laatste woord nog niet over gesproken.
personen vinden dit een nuttige waardering.
Vindt u dit een nuttige waardering?
Reactie van/namens Ziekenhuis Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) - Utrecht,
geplaatst op 1 maart 2012
Geachte ouder,
Het is ons streven recht te doen aan de inhoud van uw waardering. Daarom verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen, zodat wij met u kunnen bespreken welke wensen u heeft met betrekking tot uw ervaring.
U kunt ons bereiken via 088 - 755 6208.
Met vriendelijke groet,
Patiëntenservice
Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen
waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.