• INITIATIEF VAN
Profiel bekijken

Waardering van Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) op 17-01-2012

Afspraken

Afspraken

Was het eenvoudig om een afspraak of behandelplan met deze zorgaanbieder te maken?

9.0
Accommodatie

Accommodatie

Is de behandelruimte of woon- en verblijfruimte net, schoon en toegankelijk?

8.0
Medewerkers

Medewerkers

Bent u vriendelijk en patiëntgericht geholpen door het ondersteunende zorgpersoneel?

Luisteren

Luisteren

Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?

Informatie

Informatie

Hebt u voldoende informatie gekregen over (het vervolg van) de behandeling?

Behandeling

Behandeling

Hoe beoordeelt u het (voorlopige) effect van uw behandeling?

Gemiddeld
9.5
Waarderen
anonymous

Toelichting

Ik was bijna een jaar onder behandeling op de afdeling diabetologie bij D.R. Faber. Naast het 'normale' uitgebreide onderzoek werd mij tevens het 'parelsnoer' onderzoek aangeboden wat nog meer medische gegevens genereerde.

De academische aanpak en het gebruikmaken van meerdere gespecialiseerde disciplines resulteerde uiteindelijk in een optimaal balans van medicatie en 'gezond' functioneren. Alle lof en waardering voor de communicatie tussen arts en patiënt want per e-mail werden laboratorium-uitslagen en persoonlijke metingen over en weer uitgewisseld.

Nu de bloedwaarden inmiddels zijn gestabiliseerd heb ik een terugverwijzing naar de huisarts gekregen met aanwijzingen van tussentijdse controles voor op langere termijn; dit alles uit het oogpunt van kostenbesparing ten behoeve van onze gemeenschappelijke gezondheidszorg.

Als patiënt maar nog veel meer als mens heb ik deze moderne (academische) aanpak zeer weten te waarderen en mochten er in de toekomst bijzondere veranderingen gaande zijn dan meld ik mij wederom met veel vertrouwen bij dit ziekenhuis.

Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)? Laat dan uw reactie achter op de gegeven waardering.

Klachten over uw behandeling?

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

Meld klacht

Nieuwe zorgaanbieder?

Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden