• INITIATIEF VAN
Profiel bekijken

Waardering van Simons, P.J.G.P. op 11-07-2012

Afspraken

Afspraken

Was het eenvoudig om een afspraak of behandelplan met deze zorgaanbieder te maken?

Accommodatie

Accommodatie

Is de behandelruimte of woon- en verblijfruimte net, schoon en toegankelijk?

Medewerkers

Medewerkers

Bent u vriendelijk en patiëntgericht geholpen door het ondersteunende zorgpersoneel?

Luisteren

Luisteren

Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?

Informatie

Informatie

Hebt u voldoende informatie gekregen over (het vervolg van) de behandeling?

Behandeling

Behandeling

Hoe beoordeelt u het (voorlopige) effect van uw behandeling?

Gemiddeld
Waarderen
anonymous

Toelichting

Op 30 mei 2012 voor een MRI scan bij RDC in Echt geweest met als uitslag een flinke hernia L5 S1. Eindelijk wist ik waarom ik zo'n pijn had in mijn linker knieholte met uitstraling naar de tenen. 18 juni op het rugspreekuur van Dr.Simons in RDC Echt.Na een duidelijke uitleg van de operatie die op korte termijn in Keulen kon plaatnemen, was de beslissing snel genomen. Ik wilde voor onze zomervakantie op 04 augustus verlost zijn van de pijn.
Maandag 02 juli voor lichamelijk onderzoek in Keulen en nog even een gesprekje met Dr. Simons. Dinsdag 03 juli om 07.00 uur in Keulen voor opname(heel erg vroeg,maar dat had ik aangegeven en zelfs daar werd rekening mee gehouden). 07.30 uur heb ik nog gezien en om 10.30 uur was ik weer terug op de kamer. De hernia was weg! 13.00 uur een heerlijk 3 gangen menu(wat natuurlijk heerlijk smaakte na 15 uur nuchter te zijn geweest)Hele dag prima verzorging gehad. Woensdag 04 juli zonder hernia naar huis! Dr.Simons met zijn team weten waar ze over praten en dat merk je als patient maar al te goed en verdient dan ook een dikke 10 met wimpel.

Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor P.J.G.P. Simons? Laat dan uw reactie achter op de gegeven waardering.

Klachten over uw behandeling?

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

Meld klacht

Nieuwe zorgaanbieder?

Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden