• INITIATIEF VAN
Profiel bekijken

Waardering van Simons, P.J.G.P. op 26-06-2012

Afspraken

Afspraken

Was het eenvoudig om een afspraak of behandelplan met deze zorgaanbieder te maken?

Accommodatie

Accommodatie

Is de behandelruimte of woon- en verblijfruimte net, schoon en toegankelijk?

9.0
Medewerkers

Medewerkers

Bent u vriendelijk en patiëntgericht geholpen door het ondersteunende zorgpersoneel?

Luisteren

Luisteren

Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?

Informatie

Informatie

Hebt u voldoende informatie gekregen over (het vervolg van) de behandeling?

Behandeling

Behandeling

Hoe beoordeelt u het (voorlopige) effect van uw behandeling?

Gemiddeld
9.8
Waarderen
anonymous

Toelichting

Wat fijn dat deze dokter op mijn pad kwam! Geduldig en kordaat!

Ik had voortdurend rugklachten. Met fysio gingen die na verloop van tijd wel weer weg. Maar de laatste keer werkte dat niet meer.

Inmiddels heb ik een lijdensweg van ruim een half jaar achter de rug (!!!) zonder enig resultaat. (Leer er maar mee leven zei de huisarts, de specialist zei dat ik niet meer van de pijn af zou komen, kortom een triest verhaal zonder uitzicht op goede afloop.) En maar morfine slikken om de pijn enigermate onder controle te houden.

Inmiddels zat ik al 7 weken in de ziektewet en lag mijn hele dagelijkse leven stil. Niks ging meer!

Afspraak gemaakt met dr. Simons te Echt. Dat was op maandag en de donderdag daarna kon ik al geopereerd worden in Keulen!

Daar gaat alles van een leien dakje. Eindelijk word je serieus genomen en géén lange wachttijden. Het personeel is er supervriendelijk en het eten is uitstekend!

Ben van de pijn af en volop aan het revalideren. Geen pijn meer!!

Wat een verschil met Nederland! Ik kan werkelijk iedereen aanraden om zich door deze vakman te laten behandelen!

Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor P.J.G.P. Simons? Laat dan uw reactie achter op de gegeven waardering.

Klachten over uw behandeling?

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

Meld klacht

Nieuwe zorgaanbieder?

Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden