• INITIATIEF VAN
Profiel bekijken

Waardering van Langelaan, E.J. van op 11-10-2012

Afspraken

Afspraken

Was het eenvoudig om een afspraak of behandelplan met deze zorgaanbieder te maken?

Accommodatie

Accommodatie

Is de behandelruimte of woon- en verblijfruimte net, schoon en toegankelijk?

Medewerkers

Medewerkers

Bent u vriendelijk en patiëntgericht geholpen door het ondersteunende zorgpersoneel?

Luisteren

Luisteren

Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?

Informatie

Informatie

Hebt u voldoende informatie gekregen over (het vervolg van) de behandeling?

Behandeling

Behandeling

Hoe beoordeelt u het (voorlopige) effect van uw behandeling?

Gemiddeld
Waarderen
anonymous

Toelichting

Dr. Van Langelaan heeft mij fantastisch geholpen. Ik moest voor de derde keer aan mijn linker heup geopereerd worden nadat er in Belgie eind 2005 een metaal op metaal heup geplaatst was. Door allerlei complicaties moest dat Belgische ding er 2 jaar geleden uit en is er door een collega van Dr. van Langelaan een hele constructie met behulp van donorbot geconstrueerd waarna er een geheel nieuwe heup werd geplaatst. Helaas liet de kom van deze nieuwe na verloop van tijd los waardoor en wederom een revisie operatie nodig was. Ik zag hier uiteraard heel erg tegenop maar door de uitleg en het vertrouwen wat Dr. Van Langelaan uitstraalde durfde ik het aan en heeft de zeer geclompiceerde operatie in juli van dit jaar plaatsgevonden. Hertsel gaat voorspoedig en bij deze wil ik Dr. Van Langelaan nog hartelijk bedanken voor zijn fantastische werk.

Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor E.J. van Langelaan? Laat dan uw reactie achter op de gegeven waardering.

Klachten over uw behandeling?

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

Meld klacht

Nieuwe zorgaanbieder?

Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden