vier jaar geleden voor nieuwe heup naar het Diaconessenhuis.Na vijf dagen thuis. Binnen 5 uur heupluxatie.Terug naar het ziekenhuis,Kreeg brace aangemeten,In ziekenhuis drie keer heupluxatie.Besluit hersteloperatie na tien dagen. Eerste jaar elf keer subluxatie.Bleef altijd pijn houden. Besloot na twee jaar een second opinion in Rijnlandziekenhuis.
Dr. van Langelaan opereerde mij na zeven maanden wachttijd.Tijdens operatie ontdekking bacterie. Spoelen, gentakralen, elke veertien dagen, vier keer in totaal.zeven weken platliggen, rusten, antibiotica 24 uur p. dag. Vier maanden naar huis, zonder heup. Bacterie weg, revisie operatie speciale heup. Uitstekend gelukt, ben zeer tevreden.Dr. van Langelaan is een kunstenaar.het is nu zes maanden geleden, ik heb geen pijn meer, kan,goed lopen, heb nog wel fisiotherapie en moet vooral veel trainen, fietsen, lopen om de spieren weer sterk te krijgen. Ik ben de dokter zeer dankbaar.
personen vinden dit een nuttige waardering.
Vindt u dit een nuttige waardering?
Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen
waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.