Mijn ervaring is: hij is duidelijk op het gebied van informatie geven. Een spontane man, ook eerlijk wat wel kan en niet kan. De dag van de operatie neemt ie nog alles met je door zodat je zeker weet dat er eigenlijk niks fout kan gaan. Na de operatie komt ie bij je langs of alles is goed gegaan, echt top! Nacontrole is ook top. Mijn gevoel bij dokter Pot is goed en dat heb ik niet vaak bij artsen. Want ik vindt toch dat de meeste niet duidelijk zijn en alles zo snel met je doornemen zodat je bijna niks meer weet van het gesprek en dat had ik niet bij dokter Pot. Echt een aanrader voor andere patiënten als ze een borstvergroting willen. En misschien ook wel voor andere operaties , maar daar kan ik niet over oordelen. Rode kruisziekenhuis is ook een top locatie. De verpleegsters zijn lief en ook heel zorgzaam ook een aanrader! Kom zelf uit Alkmaar en ga voor geen goud naar het amc! Kortom goeie arts en ziekenhuis!
persoon vindt dit een nuttige waardering.
Vindt u dit een nuttige waardering?
Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen
waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.