Twee weken geleden ben ik behandeld aan een onder ooglidcorrectie door Wouter van der Pot in de kliniek te Bloemendael. Voor mijn operatie veel informatie ingewonnen via het internet. Moet zeggen dat ik mede door negatieve verhalen op het internet (algemeen) er vreselijk tegenop zag. Tot mijn verbazing viel alles 100% mee. Prikken bij het oog kun je als vervelend beschouwen, maar zelf heb ik daar nooit zoveel problemen mee. Operatie verliep prima, tijdens opereren veel zitten kletsen wat het allemaal prettig maakte. Na anderhalf uur was ik klaar. Eenmaal thuis goed gekoeld en rust genomen. De dag na de operatie werd ik blauw en geel. De eerste twee dagen waren het ergst qua verkleuringen.
Na 6 dagen mochten de hechtingen eruit. Zag toen al een duidelijk verschil. Nu twee weken verder wordt het alleen maar mooier en mooier. vandaag ook de voor en na foto's ontvangen. Jemig!!!Wat een ander mens ben ik zonder die vervelende zakjes en vel onder mijn ogen. Ben er zo blij mee en hoor om mij heen zoveel positieve reacties. Ik zou het zo weer doen!!!
personen vinden dit een nuttige waardering.
Vindt u dit een nuttige waardering?
Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid. Bovendien kunnen
waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.