Epilepsie

Synoniemen: epileptische aanval, epileptische aanvallen, vallende ziekte

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

De behandeling van de aandoening Epilepsie is gewaardeerd met een 8.0 op basis van 527 waarderingen.

Ga naar de Consultkaarten over Epilepsie

Geplaatst op 3 juni 2018 door - 142 keer bekeken

Foto Ga naar de Consultkaarten over Epilepsie

Heeft u last van epilepsie en bent u 18 jaar of ouder? Eén van deze Consultkaarten kunnen u en uw neuroloog helpen om uw mogelijkheden voor het gebruiken van medicijnen te bespreken.

Deze Consultkaart kan u en uw neuroloog helpen om te bespreken of u wilt starten met het gebruiken van medicijnen. Start u niet met het gebruiken van medicijnen? Dan kunnen uw klachten misschien minder worden door bepaalde situaties te vermijden.

Deze Consultkaart kan u en uw neuroloog helpen om uw mogelijkheden voor een andere behandeling dan medicijnen te bespreken. Meestal onderzoekt de neuroloog eerst of u geopereerd kan worden. Kan dat niet? Dan kunt u de ‘nervus vagus stimulatie’ of het ‘ketogeen-dieet’ bespreken.

Deze Consultkaart gaat alleen over de vijf medicijnen die de meeste voorkeur hebben. Helpen deze medicijnen niet of onvoldoende voor u? Dan kunt u ook andere medicijnen of een ander soort behandeling proberen. Vraag uw neuroloog hiernaar.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland