Naar de navigatie Naar de inhoud

Gehoorstoornissen

Synoniemen: aandoening van het gehoor, aandoeningen van het gehoor, auditieve beperking, auditieve beperkingen, auditieve handicap, auditieve handicaps, gehooraandoening, gehooraandoeningen, gehoorafwijking, gehoorafwijkingen, gehoorprobleem, gehoorproblemen, gehoorstoornis, gehoorstoornissen, gehoorverlies, hoorprobleem, hoorproblemen, moeite met horen, probleem met horen, problemen met het gehoor, ziekte van het gehoor, ziekten van het gehoor

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

Artikel 3 tips om een behandeling voor gehoorstoornissen te kiezen die bij u past

3 tips om een behandeling voor gehoorstoornissen te kiezen die bij u past

20 december 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Nu u weet dat u een gehoorstoornis heeft en een ziekenhuis of specialist heeft gevonden die bij uw wensen past, dan is de volgende stap het kiezen van een behandeling die het beste bij u past. Maar hoe doet u dat? Deze tips kunnen u helpen in uw zoektocht.

Artikel 7 tips om een behandelaar voor gehoorstoornissen te kiezen die bij u past

7 tips om een behandelaar voor gehoorstoornissen te kiezen die bij u past

20 december 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Als duidelijk is dat u voor een gehoorstoornis behandeld moet worden, dan is de volgende stap het vinden van een ziekenhuis of kliniek en een specialist. En dan het liefst eentje die bij uw wensen past. Maar hoe doet u dat? Deze zeven stappen kunnen u helpen in uw zoektocht.

Hulp bij kiezen

Filter en sorteer alle zorgaanbieders

Maak een keuze voor een zorgaanbieder door de hele lijst te filteren en sorteren.

Bekijk alle zorgaanbieders