Hart- en vaatziekten

Synoniemen: HVZ, cardiovasculaire aandoening, cardiovasculaire aandoeningen, cardiovasculaire stoornis, cardiovasculaire stoornissen, cardiovasculaire ziekte, cardiovasculaire ziekten, cardiovasculaire ziektes, hart en vaataandoening, hart en vaataandoeningen, hart en vaatziekte, hart en vaatziektes, hart- en vaataandoening, hart- en vaataandoeningen, hart- en vaatziekte, hart- en vaatziektes, hartvaatziekte, hartvaatziekten, ziekten van hart en vaten, ziekten van het hart en vaatstelsel, ziekten van het hart- en vaatstelsel

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

De behandeling van de aandoening Hart- en vaatziekten is gewaardeerd met een 8.7 op basis van 7334 waarderingen.

Voor u geselecteerde apps voor Hart- en vaatziekten

Geplaatst op 30 juni 2018 door - 1100 keer bekeken

Foto Voor u geselecteerde apps voor Hart- en vaatziekten

Heeft u een hart- en vaatziekte? DigitaleZorgGids zocht uit wat digitale zorg voor u kan betekenen.

Er zijn voor mensen met een hart- en vaatziekte veel mogelijkheden met digitale zorg. En de ontwikkelingen gaan hard. Denk aan het bijhouden van uw piekwaarden of uw symptomen met behulp van uw smartphone. Of dat mensen in de buurt weten wanneer u een aanval heeft en daarom hulp nodig hebt. Deze initiatieven kunnen u ondersteunen bij uw ziekte en het leven hier en daar wat makkelijker maken.

DigitaleZorgGids.nl

Om de mogelijkheden op het gebied van digitale zorg voor u bij te houden is de website DigitaleZorgGids.nl ontwikkeld. Dit is net als ZorgkaartNederland een initiatief van Patientenfederatie Nederland. Op deze site geven wij u onafhankelijk advies over welke apps en websites u als diabetes patiënt kunt gebruiken.

> Bekijk wat digitale zorg voor u kan betekenen
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland