Nierfalen

Synoniemen: insufficientia renis, nierfalen, nierfunctiestoornis, nierfunctiestoornissen, nierinsufficientie, nierinsufficiëntie, renale decompensatie, renale insufficientie, renale insufficiëntie, verminderde nierfunctie, verminderde werking van de nieren

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

De behandeling van de aandoening Nierfalen is gewaardeerd met een 8.8 op basis van 551 waarderingen.

Ga naar de Consultkaarten over Nieraandoeningen

Geplaatst op 3 juni 2018 door - 336 keer bekeken

Foto Ga naar de Consultkaarten over Nieraandoeningen

Heeft u schade aan uw nieren en wordt deze schade steeds erger? Deze Consultkaart kan u en uw arts helpen om de keuze tussen een nierfunctievervangende behandeling en conservatieve behandeling te bespreken.

Deze Consultkaart kan u en uw arts helpen om de keuze tussen een nierfunctievervangende behandeling en conservatieve behandeling te bespreken.

Deze Consultkaart kan u en uw arts helpen om de mogelijkheden voor een behandeling die de functie van uw nieren vervangt te bespreken.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland