Oogaandoeningen

Synoniemen: oogaandoening, oogklacht, oogklachten, oogprobleem, oogproblemen, oogziekte, oogziekten, oogziektes

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

De behandeling van de aandoening Oogaandoeningen is gewaardeerd met een 8.7 op basis van 4569 waarderingen.

Keuzehulp wachttijden oogaandoeningen online

Geplaatst op 11 juni 2019 door - 901 keer bekeken

Foto Keuzehulp wachttijden oogaandoeningen online

Kent u de keuzehulpen op ZorgkaartNederland al? Met een keuzehulp ontdekt u welk ziekenhuis of welke kliniek bij u past. Voor steeds meer aandoeningen is er een keuzehulp. Zo is er een keuzehulp ‘wachttijden oogaandoeningen' online. Deze is gemaakt in samenwerking met de Oogvereniging.

De keuzehulp stelt vragen en u geeft aan wat u belangrijk vindt. Daarna ziet u een overzicht met belangrijke informatie van zorginstellingen die passen bij uw wensen. Deze kunt u direct met elkaar vergelijken of met andere ziekenhuizen of klinieken. Deze selectie kunt u bespreken met uw (huis)arts om samen te bepalen welke zorginstelling het beste bij u past. De keuzehulpen zijn ontwikkeld door Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

Over de patiëntenorganisatie

De Oogvereniging is de patiënten- en belangenorganisatie voor alle mensen met een oogaandoening in Nederland. De Oogvereniging zet zich in voor de belangen van mensen met een oogaandoening én mensen met een oogaandoening in combinatie met een gehoorbeperking. De Oogvereniging houdt zich bezig met informatievoorziening, belangenbehartiging en ledencontact.

Meer informatie

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland