Naar de navigatie Naar de inhoud

Syndroom van Korsakov

Synoniemen: Korsakov syndroom, Korsakov-syndroom, Wernicke Korsakov syndroom, Wernicke-Korsakov-syndroom, korsakov, korsakovsyndroom, syndroom van Wernicke Korsakov, syndroom van Wernicke-Korsakov, wernicke korsakov, wernicke korsakovsyndroom, wernicke-korsakov, wernicke-korsakovsyndroom

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

De behandeling van de aandoening Syndroom van Korsakov is gewaardeerd met een 8.0 op basis van 93 waarderingen.

Artikel 7 tips om een zorgverlener voor het Syndroom van Korsakov te kiezen die bij u past

7 tips om een zorgverlener voor het Syndroom van Korsakov te kiezen die bij u past

25 maart 2019 Redactie ZorgkaartNederland

Als u of uw naaste het Syndroom van Korsakov heeft en hiervoor behandeld moet worden, wilt u een ziekenhuis of kliniek en een zorgverlener vinden. En dan het liefst eentje die bij uw wensen past. Maar hoe doet u dat? Deze stappen kunnen u helpen in uw zoektocht.

Artikel 3 tips om een behandeling voor het Syndroom van Korsakov te kiezen die bij u past

3 tips om een behandeling voor het Syndroom van Korsakov te kiezen die bij u past

25 maart 2019 Redactie ZorgkaartNederland

Welke behandeling voor het Syndroom van Korsakov past het beste bij uw mogelijkheden en uw wensen? Deze tips kunnen u helpen in uw zoektocht.