Naar de navigatie Naar de inhoud

"Al die specifieke informatie die voor jou van belang is - die bij elkaar brengen."

Geplaatst op 28 juni 2021 door - 1645 keer bekeken

Foto "Al die specifieke informatie die voor jou van belang is - die bij elkaar brengen."

Na ruim 11 jaar nadert ZorgkaartNederland een bijzondere mijlpaal: 1 miljoen patiëntervaringen gedeeld. What's next voor ZorgkaartNederland?

Ruim 11 jaar geleden is ZorgkaartNederland begonnen als initiatief van een grote uitgever, samen met de Patiëntenfederatie Nederland. Doel was om transparantie te creëren in de kwaliteit van de zorg in Nederland. Inmiddels is ZorgkaartNederland met bijna 1 miljoen waarderingen een niet meer weg te denken onafhankelijke bron van  kwaliteitsinformatie. 

Maar toekomstplannen zijn er ook! De komende jaren zal ZorgkaartNederland zich steeds verder ontwikkelen als breed keuzeplatform voor patiënten. Een koppeling met andere beschikbare databases moet zorgzoekers - naast de ervaringen van anderen - ook inzicht geven in openingstijden, specialismen, wachttijden en andere relevante keuze-informatie. 

Meer weten over de toekomstplannen van ZorgkaartNederland? Kijk en luister naar de mensen achter de website.  

Ook uw ervaringen met de zorg delen! Een waardering achterlaten kan hier

Als zorgaanbieder aan de slag met de ervaringen van uw patiënten? Lees hier hoe ZorgkaartNederland u daarbij kan helpen.Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.