Naar de navigatie Naar de inhoud

Blogs van Heidi Splint

Heidi Splint

Ik ben sinds 2008 werkzaam als doktersassistente in Gezondheidscentrum Filmwijk. Doktersassistente is een veelzijdig, maar heel druk beroep. Je bent toch een beetje de spin in het web van de huisartsenpraktijk. Het is een afwisselende baan, geen enkele dag is hetzelfde. Middels dit blog hoop ik u op de hoogte te houden van wat een doktersassistente allemaal doet en wat de ontwikkelingen zijn in het gezondheidscentrum en in mijn vakgebied.

Blogs van deze auteur

Blog Ouder worden…

Ouder worden…

11 april 2018 Heidi Splint

Afgelopen december overleed een dierbare patiënt van ons gezondheidscentrum. Een bijzondere man, die mij altijd “mw. Heidi” noemde. Hij en zijn vrouw waren al vele jaren samen. Zijn vrouw bleef alleen achter. Het gaat moeilijk, ze vindt het heel zwaar.

Blog Geweld in de zorg

Geweld in de zorg

20 januari 2017 Heidi Splint

Er moet mij iets van het hart.2017 wordt ongetwijfeld een jaar vol nieuwe kansen, en wensen. Maar toch denk ik nog steeds terug aan het nieuws van het geweld tegen hulpverleners tijdens de afgelopen jaarwisseling.

Blog Soms ben je niet alleen doktersassistente, maar ook nog mens

Soms ben je niet alleen doktersassistente, maar ook nog mens

18 oktober 2016 Heidi Splint

Als doktersassistente heb je vele taken. Je bent druk bezig om alles zo goed mogelijk te doen voor de huisartsen en patiënten. Soms is het niet alleen maar een bloeddruk meten, of een wondcontrole uitvoeren, of een afspraak maken bij de huisarts voor de patiënt.