Naar de navigatie Naar de inhoud

Blogs van Loes Bierma

Loes Bierma

Loes Bierma is werkzaam als senior beleidsmedewerker bij de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). In Maastricht studeerde zij Geestelijke Gezondheidskunde waarna zij de Master ‘Health Science: Education and Promotion’ voltooide.

Tijdens en na haar studie heeft Loes veel gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking. Ook heeft Loes een tijdje als pedagogisch medewerker gewerkt in de acute crisisopvang voor kinderen en jeugdigen.

Bij de NPCF heeft Loes diverse grote projecten geleid. Onder haar leiding hebben 100 studenten een paar maanden lang interviews gehouden in Verpleeg- en Verzorgingshuizen. De woordelijke ervaringen van de bewoners zijn uiteindelijk allemaal als keuzeinformatie op ZorgkaartNederland geplaatst. Naast ZorgkaartNederland, houdt Loes zich bezig met kwaliteits- en keuzeindicatoren en de vertaling van deze indicatoren naar begrijpelijke informatie voor patiënten. Loes is momenteel verantwoordelijk voor het project ‘Van Elektronisch Patiënten Dossier naar Persoonlijk GezondheidsDossier’.

@Loezy

Blogs van deze auteur

Blog Voortdurend blijven verbeteren

Voortdurend blijven verbeteren

15 december 2016 Loes Bierma

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Loes Bierma, Product Manager bij ZorgkaartNederland .