Naar de navigatie Naar de inhoud

Blogs van Redactie ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles staat op één plek. Zorgconsumenten hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van uw keuze. De redactie van ZorgkaartNederland bewaakt actief en nauwgezet de kwaliteit van de recensies op ZorgkaartNederland.nl. De redactie beoordeelt recensies vooraf op basis van een gedragscode.

Blogs van deze auteur

Blog De oude buurvrouw

De oude buurvrouw

3 november 2016 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Rianne van Pijkeren, beleidsmedewerker ZorgkaartNederland.

Blog Genomineerden ZorgkaartNederland Patiëntvriendelijkheidsprijzen 2016 bekend

Genomineerden ZorgkaartNederland Patiëntvriendelijkheidsprijzen 2016 bekend

1 november 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Vijf ziekenhuizen zijn genomineerd voor de titel ‘Meest patiëntvriendelijke ziekenhuis’ en vijf klinieken voor de titel ‘Meest Patiëntvriendelijke Kliniek’. Op dinsdag 13 december aanstaande wordt bekendgemaakt wie de opvolgers zijn van het Deventer Ziekenhuis en de Sint Maartenskliniek, de winnaars van vorig jaar.

Blog Inspiratiedag 25 oktober 2016

Inspiratiedag 25 oktober 2016

31 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Op dinsdag 25 oktober j.l. kwamen circa honderd zorgprofessionals, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties en enkele afgevaardigden van zorgverzekeraars naar The Colour Kitchen in Utrecht voor de inspiratiemiddag van ZorgkaartNederland. Het programma bracht een grote verscheidenheid aan sprekers.

Blog Zorgaanbieder: maak uw digitale zorgaanbod bekend!

Zorgaanbieder: maak uw digitale zorgaanbod bekend!

26 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Ieder jaar worden honderden zorgverleners en duizenden patiënten en consumenten ondervraagd voor de eHealth monitor. Met dit landelijke onderzoek geven Nivel en Nictiz inzicht in het gebruik van digitale zorg (eHealth) in Nederland.

Blog Inspireren, delen en verbinden

Inspireren, delen en verbinden

20 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Bernadette van Oost, relatiemanager ZorgkaartNederland.

Blog Wat is uw ervaring met geboortezorg?

Wat is uw ervaring met geboortezorg?

12 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

Wij zijn op zoek naar zwangere vrouwen en moeders die maximaal 3 jaar geleden bevallen zijn van hun kindje. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de geboortezorg!

Blog 'Het moet om de bewoners van de verpleeghuizen gaan'

'Het moet om de bewoners van de verpleeghuizen gaan'

12 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

De bewoner moet meer centraal komen te staan in de Nederlandse verpleeghuiszorg, niet zijn aandoening. Daarvoor pleit Laurent de Vries van zorginstelling Viattence.

Blog Grote verschillen in kwaliteit verpleeghuiszorg

Grote verschillen in kwaliteit verpleeghuiszorg

10 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

De personele bezetting in verpleeghuizen, en oprechte aandacht voor mensen blijken de belangrijkste pijlers voor tevredenheid van bewoners. Dat blijkt uit 23.000 interviews die Patiëntenfederatie Nederland hield met bewoners van verpleeghuizen. Alle ervaringen zijn te lezen op ZorgkaartNederland.

Blog #MijnZorgErvaring

#MijnZorgErvaring

6 oktober 2016 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Peter Bekel, online marketeer.

Blog Rijen dik, echte vrienden

Rijen dik, echte vrienden

22 september 2016 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Nicole Velthuis, manager communicatie, trapt af.