Naar de navigatie Naar de inhoud

Blogs van Redactie ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles staat op één plek. Zorgconsumenten hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van uw keuze. De redactie van ZorgkaartNederland bewaakt actief en nauwgezet de kwaliteit van de recensies op ZorgkaartNederland.nl. De redactie beoordeelt recensies vooraf op basis van een gedragscode.

Blogs van deze auteur

Blog Analoge eHealth

Analoge eHealth

1 juni 2017 Redactie ZorgkaartNederland

Cindy Oudshoorn - misschien kent u haar nog als blogger over digitale zorg - werkt sinds maart als redacteur voor ZorgkaartNederland. Om die reden heeft ze een dag meegelopen met één van onze interviewteams.

Blog Eigen zorgervaring als vertrekpunt

Eigen zorgervaring als vertrekpunt

18 mei 2017 Redactie ZorgkaartNederland

In deze nieuwe blogserie stellen we onze collega’s van Patiëntenfederatie Nederland aan u voor. Vandaag het blog van Klaartje Spijkers, Senior Project Manager bij team Kwaliteit van Patiëntenfederatie Nederland.

Blog Openstaan voor elkaar

Openstaan voor elkaar

6 april 2017 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Dorien Nieuwenhuis, junior beleidsmedewerker bij ZorgkaartNederland.

Blog Vindbare informatie op een stabiele website

Vindbare informatie op een stabiele website

23 maart 2017 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Christiaan van Wezel, functioneel beheerder bij ZorgkaartNederland.

Blog Gevonden worden in Google

Gevonden worden in Google

9 maart 2017 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Martijn Vermeulen, technisch productmanager bij ZorgkaartNederland.

Blog Altijd blijven puzzelen

Altijd blijven puzzelen

23 februari 2017 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Susan Harnas, junior beleidsmedewerker bij ZorgkaartNederland.

Blog Vastberaden onzekerheid

Vastberaden onzekerheid

10 februari 2017 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Danny van den IJssel, productmanager bij ZorgkaartNederland.

Blog Prijs voor publicatie Sorien Kleefstra over ZorgkaartNederland

Prijs voor publicatie Sorien Kleefstra over ZorgkaartNederland

30 januari 2017 Redactie ZorgkaartNederland

Onderzoeker Sorien Kleefstra heeft vorige week de Vide Publicatieprijs 2016 gewonnen. Ze kreeg de prijs voor haar onderzoek over het nut van ZorgkaartNederland-ervaringen voor de Inspectie Gezondheidszorg (IGZ).

Blog Ervaringen van de cliënt maken de thuiszorg beter

Ervaringen van de cliënt maken de thuiszorg beter

27 januari 2017 Redactie ZorgkaartNederland

Hoe kunnen we de mening van cliënten gebruiken om de thuiszorg beter te maken? Dat is de vraag die Patientenfederatie Nederland en vijftien thuiszorgorganisaties zich in 2015 en 2016 stelden. Doel was om cliëntervaringen te gebruiken bij kwaliteitsverbetering.

Blog De feiten op tafel

De feiten op tafel

25 januari 2017 Redactie ZorgkaartNederland

In deze blogserie geven wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen bij ZorgkaartNederland. Hierbij het blog van Alexander Inia, redacteur/onderzoeker bij ZorgkaartNederland.