Blogs van Samantha Ruesink

Sam Ruesink, een nuchtere Achterhoekse met een grote passie voor de zorg, dat ben ik!

Voor mijn studie en werk ben ik in Nijmegen, Amsterdam en uiteindelijk in Rotterdam beland. Een fantastische stad waar ik graag woon, werk en leef samen met mijn partner.

Ik ben professional op het gebied van geestelijke gezondheid, de verslaving en dak- en thuislozenzorg. Als afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener ben ik al enkele jaren in deze fantastische sectoren werkzaam. Daarnaast heb ik een grote passie voor het verbeteren, veranderen en vernieuwen van de zorg niet alleen nationaal maar ook internationaal. Daarom heb ik de master Health Care Management aan de Erasmus Universiteit afgerond. Om bijdrage aan te leveren aan innovaties in de zorg ben ik management trainee geworden bij JMC Talent for Care. Binnen het managementprogramma ontwikkel ik mijzelf door diverse projecten te leiden tot een echte leider in de zorgsector.

Met mijn combinatie van veel enthousiasme, kennis, vaardigheden en ervaring pak ik graag problemen in de zorg aan, maak ik deze bespreekbaar en werk ik mee aan innovatieve oplossingen om goede zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit te houden. Maar bovenal om zorg op maat voor de aller kwetsbaarste mensen te kunnen blijven bieden.

 

Blogs van deze auteur

Partners van ZorgkaartNederland