Beter Worden Schedule

Geplaatst op 30 april 2018 door - 407 keer bekeken

Foto Beter Worden Schedule

Nu, ruim een maand na mijn ziekenhuisopname, ben ik nog steeds op zoek naar het nieuwe tempo. Wat kan ik wel, wat kan ik niet? Hoe ver kan ik gaan, hoe ver mag ik gaan? Is het buikpijn of het gaat wel weer over?

Ik moet beter weten. De acute ziekenhuisopname liet ook deze keer weer fase 4 zien in de endoscopie. En ik voelde me prima, ik zie er goed uit, tja wat gewicht verloren nou ja…
Als je nooit 'uit' staat, en dat is ook wel een beetje mijn makke, en overal kansen ziet, is al snel iets minder voor je gevoel veeeeel minder. En als je dan helemaal niets doet, dan gaat de dag ook wel voorbij. Maar ja, als ondernemende ondernemer is er altijd wel wat. Want mijn hoofd is nog zo vol en ik wil nog zoveel. Of dan toch juist nu niets…?


Ik vind dat heel moeilijk. Niets doen. Ben meer van het iets doen. Er is geen time schedule voor mensen met colitis. Je moet zelf maar een beetje rommelen in de marges en vooral aanvoelen. Maar ja, als je het nu niet aanvoelt? Of niet goed genoeg aanvoelt?
Een afspraak van 1,5 uur gaat prima. Een uur per keer achter mijn bureau lukt ook. Voor en na de lunch een uurtje shoppen is leuk en gaat net. Wel of niet naar de masseur een dag na je infusie? Ik weet het niet.


Een weekje in het huis van je vriendin op de hond passen en drie tot vier maal per dag een uur lopen gaat prima. Op de dag dat ze terugkomt boodschappen doen, bed verschonen, stofzuigen, badkamer en wc doen en de lunch verzorgen, dat gaat niet. Gelukkig staat er Roosvicee in de koelkast. ‘Komt wel goed schatje’, zegt mijn man dan, net als in de reclame.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland