Naar de navigatie Naar de inhoud

"De hoeveelheid waarderingen, dat geeft echt een betrouwbaar beeld".

Geplaatst op 22 juni 2021 door - 975 keer bekeken

Foto "De hoeveelheid waarderingen, dat geeft echt een betrouwbaar beeld".

Na ruim 11 jaar nadert ZorgkaartNederland een bijzondere mijlpaal: 1 miljoen patiëntervaringen gedeeld. Al die feedback levert voor zorgaanbieders waardevolle informatie op over de kwaliteit van de geleverde zorg. Hoe dat werkt? Team ZorgkaartNederland vertelt.

Ruim een miljoen mensen bezoekt maandelijks ZorgkaartNederland. Enkele duizenden van hen laten een waardering achter over een zorgverlener die ze hebben bezocht. Hun ervaringen helpen andere patiënten bij de keuze voor een passende zorgverlener.

Maar al die waarderingen geven samen ook een goed beeld van hoe de zorgverlening in Nederland wordt ervaren. En dat is waardevolle informatie voor zorgverleners die actief aan de slag willen met het verbeteren va de kwaliteit van de door hen geleverde zorg. Om hen daarmee te helpen, biedt ZorgkaartNederland zogenaamde beheerpakketten aan, waarmee zorgverleners meer inzicht krijgen in hun waarderingen en zich ook beter kunnen profileren.  

Bij ZorgkaartNederland werkt een team van medewerkers die dat allemaal mogelijk maken. Zij vertellen meer over de waarde van waarderingen voor zorgverleners.

Dus blijf uw ervaringen met de zorg delen! Een waardering achterlaten kan hier

Meer weten over onze beheerpakketten? Lees er hier alles over.

 Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.