De werelddag van de glimlach

Geplaatst op 5 oktober 2018 door - 360 keer bekeken

Foto De werelddag van de glimlach

Eigenlijk dacht ik te beginnen met ‘de glimlach van een kind’, maar ja, dat liedje kennen ze alleen in Holland. Terwijl de glimlach universeel is.

Het is dus ook logisch dat de meeste luchtvaartmaatschappijen gebruik maken van prachtige stewardessen met een sprankelende glimlach. En wat dacht je van de uitspraak:  met een glimlach ben je altijd aangekleed.

Een glimlach doet wonderen.
Bij iedereen.
De gever en de ontvanger.
Echt zo simpel is het.

Je glimlach kan trots zijn als je voor het eerst een nieuw recept hebt gemaakt dat gelukt is. Je glimlach kan vertederend zijn als je kijkt naar een puppy of baby. Je glimlach kan ook gelukzalig zijn als je aan het zoenen denkt met je partner.

Een glimlach is ook beste ingrediënt voor een plezierig telefoon gesprek. Glimlach. Er gebeurt dan namelijk wat met je brein. Spieren ontspannen en stresshormonen verdwijnen. Er komt endorfine vrij. De glimlach heeft ook nog eens invloed op je stembanden zodat je meteen ook veel vriendelijker klinkt. Ja! Je glimlach klinkt zelfs door de telefoon heen. Vrolijke energie. En een vriendelijke glimlach bij de ontvangst in het ziekenhuis, de wachtkamer of bij de tandarts. Het kost niets en doet zoveel. Een glimlach werkt aanstekelijk.

Dus, wat ga jij doen vandaag ?

#klm #tandarts #ziekenhuis #wachtkamer #puppy #baby #Scherder
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland