Een dag uit het leven van een interviewer

Geplaatst op 1 november 2017 door - 867 keer bekeken

Foto Een dag uit het leven van een interviewer

Onze interviewteams voor verpleeghuizen hebben het de laatste maanden drukker dan ooit. In november gaan ze bij maar liefst 81 verpleeghuizen langs. Maar hoe gaat zo'n bezoek aan een verpleeghuis nu precies in z'n werk?

Deze interviewer heeft een verslag geschreven van haar bezoek aan een verpleeghuis als interviewer van ZorgkaartNederland. Ze vertelt:

"Ik arriveerde ruim op tijd bij dit verpleeghuis. Eerst nam ik een paar foto's, ook van het een prachtige weidse uitzicht. Hartelijk ontvangen door de uiterst vriendelijke receptioniste, wachtend op mijn collega's onder het genot van een kop koffie. Onze contactpersoon kwam al snel om ons te ontmoeten in de gezellige hal. Even met haar rondgelopen. In het restaurant en in de bar heerst een gezellige sfeer. Ook is er een kindercrèche en een poolkamer. Kortom: het is een multifunctioneel gebouw waar ook het buurtgebeuren centraal staat.
Ik zag veel frisse kleuren en veel lichtinval. Na even de lijst te hebben doorgenomen ging ik naar de bewoners. Ik werd door het personeel goed begeleid. Het was erg fijn dat er een lijst met aanspreekbare bewoners was, maar ook willekeurig interviewen was mogelijk. Dat is erg prettig, omdat het onverwachte gesprekken op kan leveren. Zo heb ik ook een aantal familieleden kunnen spreken. Het personeel liet me vrij mijn gang gaan, maar boden daar waar nodig alle hulp. Ik heb daardoor tien leuke reviews kunnen ophalen.
Op deze afdeling zijn veel verschillende bewoners; van weinig tot heel veel zorg. Tien reviews dus, geen slechte score! Na afloop even met onze contactpersoon de middag (globaal) doorgesproken. Wij werden door haar uitgenodigd even iets te gaan drinken in de bar. Deze zat aardig vol, ook weer een gezellige sfeer. Ik heb deze middag als heel fijn ervaren!"

Benieuwd bij welke verpleeghuizen onze interviewteams in november op bezoek gaan? Lees hier de agenda van deze maand.
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland