Gaat u ook iets doen met uw bekende in het verpleeghuis?

Geplaatst op 20 december 2016 door - 3284 keer bekeken

Foto Gaat u ook iets doen met uw bekende in het verpleeghuis?

De feestdagen staan weer voor de deur! Een mooie gelegenheid om een bezoekje te brengen aan uw familielid of kennis in een verpleeghuis.

Contact met de familie en kennissen is erg belangrijk voor de bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen. Juist met de feestdagen hebben familie en kennissen net wat meer tijd om ook gezellig iets met hun bekenden in het verpleeg- of verzorgingshuis te doen.

Wij zijn benieuwd of u tussen Kerst en Oud en Nieuw ook iets gaat doen met uw bekende in het verpleeg- of verzorgingshuis. Daarom hebben wij een kort onderzoek opgezet. U zou ons erg helpen door mee te doen aan dit onderzoek. Later deze week publiceren wij de resultaten in een speciaal Kerstartikel op ZorgkaartNederland.

 

 
Er is 1 reactie geplaatst


  • Ingrid | 21 december 2016

    19 december hadden we een top kerstdiner in Zorgcentrum Buitenhaeghe met alle bewoners van de afdeling Somatiek. Het voorgerecht werd netjes geserveerd. Het hoofdmenu was dit keer in buffetvorm met heel veel keuzes. Alles was even lekker en we hebben genoten. Toen nog een dessertbuffet met geweldige taarten en ijs. Complimenten voor het 50/50 team, jullie hebben jezelf overtroffen.


Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland