Naar de navigatie Naar de inhoud

"Het doel is: de zorg beter maken."

Geplaatst op 8 november 2021 door - 1918 keer bekeken

Foto "Het doel is: de zorg beter maken."

Na ruim 11 jaar bereikte ZorgkaartNederland afgelopen jaar een bijzondere mijlpaal: 1 miljoen patiëntervaringen gedeeld. Maar hoe werkt dat nou, een ervaring delen? En waarom zou je dat doen? Team ZorgkaartNederland vertelt.

Ruim een miljoen mensen bezoekt maandelijks ZorgkaartNederland. De meesten daarvan zijn op zoek naar een passende zorgverlener. Zij rekenen op de enkele duizenden bezoekers per maand die naar ZorgkaartNederland komen om hun ervaringen met de zorg te delen.

Al die patiëntervaringen komen niet zomaar online; een heel team van mensen is dagelijks bezig met het lezen en controleren van al die teksten. Zij checken of die voldoen aan de gedragscode van ZorgkaartNederland en of er bijvoorbeeld geen strafbare feiten worden genoemd.

Nu er ruim 1 miljoen patiëntervaringen zijn gedeeld, gelezen en gecontroleerd vertellen de mensen achter de schermen graag wat meer over hoe dat in zijn werk gaat. Zij zorgen ervoor dat ZorgkaartNederland een veilig en betrouwbaar platform blijft.


Wat is jouw ervaring met de zorg? Deel het en help anderen kiezen.  

  Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.