Kanjer Kim

Geplaatst op 8 augustus 2019 door - 2158 keer bekeken

Foto Kanjer Kim

Van de week belde ze me. We kennen elkaar van de telefoon. Al eerder hadden we contact met elkaar gehad. Ze klonk vriendelijk en jong. Deze dame was er zo één als de NMB (ze denkt met u mee) of misschien nog wel beter, als Tefal (die denkt ook aan alles).

De afspraak kon eerder ingepland worden en misschien was het handiger af te spreken in Haarlem Noord “dat is dichter bij uw woonplaats mevrouw ”. Hoe attent!

Ik kon bijna horen dat ze bloosde

Toen ze me deze keer belde zat ik in de auto en was de hele dag ‘en route’. Ze beloofde me meteen de afspraak op de mail te zetten, zodat ik deze niet hoefde te onthouden. “Heeft iemand al gezegd hoe geweldig je bent?”, vroeg ik aan het einde van het gesprek. Ik kon bijna door de telefoon heen horen dat ze bloosde en ze bedankte me.

Inderdaad, keurig in mijn mailbox de bevestiging. ‘s Avonds thuis stuurde ik haar even een mail retour om te bedanken voor de service. Als MDL-team (MaagDarmLever) #StoermetIBD stuurde ik haar meteen mijn link door over mijn blogactiviteiten voor de CCUVN.

"Goedemiddag mevrouw Van de Water"

En wat denk je? Kom ik vandaag in het Spaarne Gasthuis en word ik, zonder dat ik zelf nog maar de kans heb hallo te zeggen, allerhartelijkst ontvangen met een “Goedemiddag mevrouw Van de Water”.
Daar zat ze dan in het echt, achter de balie MDL. Ze had de blog gelezen en mij gegoogeld.
Kim! Wat een kanjer!

Lees meer blogs van Marianne >
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland