Leren van feedback

Geplaatst op 1 november 2018 door - 481 keer bekeken

Foto Leren van feedback

Steeds meer mensen vinden het fijn om van te voren te weten bij wie ze terecht komen als ze hulp nodig hebben. En tegenwoordig kan je met alle sociale kanalen en internet, alles en iedereen vinden. Je toetst een naam in op google en je krijgt een gezicht en alle andere informatie die je maar wil. Zorgkaart Nederland is ook zo’n handige tool die jou kan helpen bij het vinden van jouw zorgverlener!

Als dëtistenpraktijk vragen we cliënten vaak aan het einde van de begeleiding om een waardering over hun dietist achter te laten. Zo proberen we feedback te ontvangen van hen, omdat wij vinden dat wij ook nog kunnen leren en onszelf kunnen verbeteren.

Maar ook de positieve waarderingen zijn erg stimulerend om te lezen! Wij proberen altijd ons best te doen en een goede kwaliteit en service te verlenen. Wat is het leuk om dat dan ook terug te lezen! Het voelt als een cadeautje wanneer je dan zo’n compliment krijgt.

Wil jij ook jouw dietist een dik compliment geven? Of heb je juist een verbeterpunt? Laat dan ook een waardering achter op ZorgkaartNederland. Je vind er een compleet overzicht van zorgaanbieders, per sector, specialisme of regio. Steeds meer mensen kijken op ZorgkaartNederland naar waarderingen voordat ze een zorgverlener kiezen. Op deze manier help je de volgende cliënt bij het kiezen van de dietist die bij hem/haar past!

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland