Naar de navigatie Naar de inhoud

Wat vind jij van je zorgverzekeraar?

Geplaatst op 30 november 2023 door - 748 keer bekeken

Foto Wat vind jij van je zorgverzekeraar?

Het is weer tijd om na te denken over je zorgverzekering voor volgend jaar. Misschien zit je goed, misschien denk je aan overstappen. Het kiezen van een zorgverzekeraar is soms ingewikkeld. Maar, we kunnen elkaar helpen.

Het helpt namelijk als je weet hoe anderen hun zorgverzekeraar ervaren. Als jij je ervaring deelt, help je anderen met kiezen. Deel daarom nu jouw ervaring met je zorgverzekeraar.

Jouw mening doet er toe

Hoe kies je een zorgverzekering? Wat is er belangrijk? De premie? De vergoedingen van een aanvullende verzekering? Welke zorg er is gecontracteerd?

Natuurlijk. Maar wat denk je van bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, zorgadvies of de kwaliteit van de website?

De kwaliteit van een zorgverzekering wordt door meer bepaald dan alleen premie of vergoedingen. De dienstverlening, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid zijn ook belangrijk. Hoe staat het met de wachttijden aan de telefoon? Hoe bruikbaar is de website of app?

Daarom is het belangrijk dat je vertelt hoe jij vindt dat het gaat bij jouw verzekering. Door deze informatie te delen kunnen we elkaar helpen. 

Deel je ervaring en help anderen

Onlangs is de campagne 'Zorgverzekeraars waarderen' van start gegaan. Dit is een samenwerking tussen de Patiëntenfederatie Nederland en de Consumentenbond. Wil jij meehelpen om deze campagne tot een succes te maken? We zijn heel benieuwd hoe jij de dienstverlening van je zorgverzekeraar waardeert!

Je kunt dus zelf een waardering schrijven over je zorgverzekeraar. Daarmee help je anderen om te kiezen uit het grote aanbod. Ook kun je daarmee je zorgverzekeraar op ideeën brengen en inspireren om de dienstverlening te verbeteren. Zo bereiken we samen een belangrijk doel: het verbeteren van de zorg in ons land. 

Zo doe je mee

Op ZorgkaartNederland vind je 39 zorgverzekeraars. Bij de meesten staan cijfers en waarderingen. Wil jij je ervaring met jouw zorgverzekeraar delen? Klik hieronder op de naam van jouw zorgverzekeraar. Of zoek je zorgverzekeraar op via het overzicht van zorgverzekeraars op ZorgkaartNederland.

Help anderen door jouw ervaring te delen. Het duurt slechts een paar minuten, en al meer dan 2.000 verzekerden zijn je inmiddels voorgegaan. Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.