Naar de navigatie Naar de inhoud

Genomineerden Patiëntvriendelijkheidsprijs 2015 bekend

Geplaatst op 24 november 2015 door - 8680 keer bekeken

Foto Genomineerden Patiëntvriendelijkheidsprijs 2015 bekend

De kanshebbers voor de titel meest patiëntvriendelijke ziekenhuis zijn bekend. Onder hen het Slingelandziekenhuis in Doetinchem, dat kans maakt zichzelf op te volgen als meest patiëntvriendelijke ziekenhuis.

Andere kanshebbers zijn het Sint Jans Gasthuis in Weert, dat de prijs ook al eens won en het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Het Deventer ziekenhuis is voor de vierde keer op rij genomineerd voor de prijs.

Vandaag hebben alle kanshebbers alvast een taart gekregen van Patiëntenfederatie NPCF. Directeur Dianda Veldman bood een taart aan bij de Zuidoost Kliniek in de Bijlmer. Deze kliniek maakt kans op de prijs voor meest patiëntvriendelijke kliniek. Een prijs die Patiëntenfederatie NPCF voor de tweede keer uitreikt.

Ook prijzen zorgverlener en verpleeg-/verzorgingshuis

Nieuw is dit jaar dat er ook prijzen zijn voor de meest patiëntvriendelijke zorgverlener en voor het meest cliëntvriendelijke verpleeg-/verzorgingshuis. Bekijk hier het volledige overzicht van alle kanshebbers.

Deze publieksprijs is een initiatief van ZorgkaartNederland.nl, waarbij de waarderingen op de site de basis vormen voor de uitslag. De prijsuitreiking is 9 december tijdens het event 'Kent u de wensen van uw patiënt?'. Tijdens dit event maakt Patiëntenfederatie NPCF ook bekend wat de drie belangrijkste patiëntwensen zijn.



Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.