ZorgkaartNederland en vereniging SPOT gaan samenwerking aan

Geplaatst op 11 juli 2019 door - 359 keer bekeken

Foto ZorgkaartNederland en vereniging SPOT gaan samenwerking aan

De eigenaar van ZorgkaartNederland, Patiëntenfederatie Nederland, gaat een samenwerking aan met vereniging SPOT. Met de samenwerking krijgen beide partijen meer inzicht in hoe cliënten de zorg waarderen. Deze ervaringen helpen cliënten een passende zorgaanbieder kiezen.

Vereniging SPOT komt op voor de belangen van kleinschalige thuis- en woonzorgorganisaties. 110 zorgaanbieders zijn bij de vereniging aangesloten. ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Maandelijks bezoeken ruim 1 miljoen unieke bezoekers de website. Zij plaatsen gemiddeld 13.000 nieuwe waarderingen per maand.

Korting op profielpakket

Vereniging SPOT zal haar leden ondersteunen bij de mogelijkheden van ZorgkaartNederland. Andersom ondersteunt ZorgkaartNederland geïnteresseerden met een bezoek en presentatie over de mogelijkheden. Ook zullen de adviseurs van ZorgkaartNederland de leden van vereniging SPOT actief benaderen voor presentaties en inspiratiedagen.

De samenwerking biedt de leden van vereniging SPOT korting op een profielpakket bij ZorgkaartNederland. Zorgaanbieders krijgen met een profielpakket een eigen profielpagina, managementdashboard, promotiepakket, e-mailalerts, rapportages en beheeromgeving om te reageren op waarderingen.

 Meer weten?
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland