Naar de navigatie Naar de inhoud

Blogs over Artrose

Lees en discussieer mee over patiëntervaringen en kwaliteit van de zorg

3 artikelen

Blog Meer aandacht voor reumazorg

Meer aandacht voor reumazorg

4 november 2020 Tineke den Boer

Er is momenteel zoveel gaande dat we bijna de gewone ziekten vergeten. COVID-19 is waar terecht aandacht naartoe gaat. Maar ook reguliere zorg moet doorgaan.

Blog Waarom ZorgkaartNederland zo belangrijk is

Waarom ZorgkaartNederland zo belangrijk is

16 januari 2020 Tineke den Boer

Wanneer ik van mijn huisarts een doorverwijzing krijg voor een specialist, gaat er direct een bericht per fax of e-mail naar het betreffende specialisme. Aan de huisarts vraag ik – als ik een voorkeur heb voor een specialist – dit erbij te zetten. Dit keer werd ik doorverwezen naar orthopedie. Daar heb ik wisselende ervaringen mee. Ik vind het belangrijk dat mensen deze ervaringen op ZorgkaartNederland delen, want dan heb je wat te kiezen als patiënt.

Blog Schreeuwend tekort

Schreeuwend tekort

18 februari 2019 Tineke den Boer

Mensen zoals ik, met afschuwelijke chronische zenuwpijn en botpijn, moeten van de opiaten af. Massaal kicken we af. De centra waar je kunt afkicken zitten overvol. We worden eerst overal mee volgestopt en nu we daaraan zijn gewend, moeten we maar cold turkey stoppen. Het is dat ik mijn pijn niet even een dag aan de minister van Volksgezondheid kan geven, maar hij zou schreeuwen om de juiste medicijnen.