Naar de navigatie Naar de inhoud

Beheeromgeving verder verbeterd

We zijn voortdurend bezig om de gebruiksvriendelijkheid en performance van ZorgkaartNederland te verbeteren, zowel voor patiënten als voor de professionele gebruikers. Vragen, klachten en wensen van onze gebruikers leiden regelmatig tot veranderingen en verbeteringen. Zo ook met deze laatste softwarerelease.

In de release die vanochtend online is gegaan, zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd.

Gemiddelde cijfer gelijkgetrokken

- Het gemiddelde cijfer voor een instelling dat vermeld was in de beheeromgeving kon afwijken van het gemiddelde cijfer dat in de 'publieke' omgeving te zien was. Dit had onder andere te maken met het meetellen van gearchiveerde waarderingen en de waarderingen van specialisten. Dit verschil is nu verdwenen. Als ‘alle locaties’ gekozen is, worden de gegevens van alle locaties voortaan correct opgeteld getoond. De waarderingen van specialisten wordt niet meer opgeteld bij de locatie. 
- Daarnaast is performance verbeterd. Het duurde bij een pakket met veel locaties soms meer dan een minuut voordat de startpagina geladen werd.  Dat zal nu een stuk sneller gaan.gemiddelde waarderingen

Profielbeheer

Het was de wens van pakkethouders die veel locaties beheren dat zij eenvoudig sommige gegevens uit hun profiel kunnen kopiëren naar andere locaties. Dat is nu mogelijk gemaakt.

Er is een “Profielgegevens kopiëren” button toegevoegd aan de profielpagina. Er verschijnt een nieuwe pagina als u daarop klikt. Op die pagina kunt u aangeven welke onderdelen u wenst te kopiëren en naar welke locatie(s) de betreffende gegevens gekopieerd moeten worden. Na het kiezen van de onderdelen en de locaties kunt u op ‘Profiel kopiëren’ of ‘Annuleren’ klikken.  

profielgegevens kopiëren

Dit voorjaar zal er nog een grote release volgen waarin nog enkele grotere verbeteringen worden doorgevoerd.