Naar de navigatie Naar de inhoud

Button

Wij hebben voor u een aantal buttons ontwikkeld waarmee u ZorgkaartNederland eenvoudig in uw website, mailhandtekening of weblog kunt opnemen. Hiermee kunt u bezoekers van uw website of lezers van uw e-mail, naar uw eigen pagina op ZorgkaartNederland leiden en hen oproepen om een waardering te plaatsen. Ook is het mogelijk om bezoekers naar zorgverleners en zorginstellingen bij u in de buurt te laten zoeken.

Er zijn verschillende buttons beschikbaar in diverse formaten. De bijbehorende code plaatst u eenvoudig op uw eigen website. Voor gebruik in uw emailhandtekening, kunt u het logo downloaden met de rechtermuisknop. Zoek daarna uw instellingspagina op en kopieer deze unieke hyperlink in de afbeelding, dit kan eenvoudig binnen Outlook - Handtekeningen. Nadat u hierin de afbeelding heeft geplaatst, klikt u op deze afbeelding en vervolgens op het wereldbol icoontje. In het veld adres plakt u vervolgens de link naar uw zorginstelling op ZorgkaartNederland. 

Button formaat 200 x 80 px

Als u vragen heeft over het plaatsen van de buttons op uw eigen website, dan kunt u contact opnemen met de redactie via: redactie@zorgkaartnederland.nl