Naar de navigatie Naar de inhoud

Pilot pakket voor zorgverleners

U staat als zorgverlener op ZorgkaartNederland. En u bent werkzaam bij een praktijk of een instelling. Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een uitgebreid profiel, dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat u uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen. 

Beter laten zien wie u bent.

Met uw foto en profielinformatie kunt u uw patiënten beter laten zien wie u bent, wat u belangrijk vindt, en hoe u te werk gaat. Patiënten krijgen dan al een indruk van u voor ze u ontmoeten.

Hoe kan ik me aanmelden?

We starten met een pilot. De pilot is in principe op uitnodiging. Maar mocht u graag direct mee willen doen, kunnen we kijken of er nog plek is. Het zorgverlenerspakket is gratis. De enige voorwaarde is dat uw praktijk of instelling pakkethouder is bij ZorgkaartNederland. Belangrijk is ook dat u al vermeld staat op ZorgkaartNederland als zorgverlener. Is dat nog niet het geval dan moet u zichzelf daarvoor eerst aanmelden. Vervolgens kunt u ons laten weten dat u wilt meedoen met de pilot.

Ik wil meedoen aan de pilot.

Waarom alleen voor pakkethouders?

Wel moet de praktijk of instelling waar u werkt bevestigen dat u inderdaad de zorgverlener bent die u zegt te zijn. Daarom verleent zij uw eenmalig toegang tot uw pakket. We doen dat om er zeker van te zijn dat er geen misbruik gemaakt wordt van uw profiel. Deze bevestiging is eenmalig. Daarna is uw profiel van u, en kunt u het ook bij wisseling van werkgever blijven beheren. Uw nieuwe werkgever hoeft u niet opnieuw te bevestigen.
Om u als zorgverlener toegang te verlenen moet de praktijk of instelling waar u werkt een ZorgkaartNederland pakket hebben. Heeft u nog geen pakket? Vraag dan een pakket aan.

Pakket voor praktijken  Pakket voor instellingen

Heeft u vragen over het zorgverlenerspakket?

Neemt u dan contact op met onze afdeling Marketing via marketing@zorgkaartnederland.nl.

Voorbeelden van zorgverleners met een uitgebreid profiel: