Naar de navigatie Naar de inhoud

Patiëntvriendelijkheidsprijs 2015

Logo prijsuitreiking algemeenWelk ziekenhuis of welke kliniek is dit jaar het meest patiëntvriendelijke van Nederland? Welke zorgverlener is het meest patiëntvriendelijk? En hoe ervaren mensen de kwaliteit van uw verpleeg- of verzorgingshuis? Op woensdag 9 december maken we bekend wie de ZorgkaartNederland Patiëntvriendelijkheidsprijs 2015 wint. De volgende prijzen reiken we uit:

  • Meest patiëntvriendelijke ziekenhuis en kliniek van 2015
    Is uw ziekenhuis of kliniek dit jaar het meest patiëntvriendelijk van Nederland? Het ziekenhuis en de kliniek die volgens de bezoekers van ZorgkaartNederland het best worden gewaardeerd, krijgen die dag deze publieksprijs.

  • Meest cliëntvriendelijke verpleeg-/ verzorgingshuis van 2015 
    Deze categorie is dit jaar nieuw. We willen namelijk achterhalen hoe mensen de zorg in de verpleeg-/ verzorgingshuizen ervaren. En welk verpleeg-/ verzorgingshuis het meest cliëntvriendelijk is.

  • Meest patiëntvriendelijke zorgverlener van 2015
    Ook dit is een nieuwe categorie. Welke zorgverlener vinden patiënten het meest patiëntvriendelijk? We bepalen de uitkomst op de waarderingen die zijn geplaatst op ZorgkaartNederland.

De genomineerden zijn bekend

Bekijk de genomineerden in de verschillende categorieën.

Waar en wanneer is de uitreiking?

De uitreiking van de ZorgkaartNederland Patiëntvriendelijkheidprijs 2015 vindt plaats tijdens het event ‘Kent u de wensen van uw patiënt?’. U kunt hier gratis bij zijn. Tijdens dit event illustreren wij de wensen van patiënten op verschillende manieren: van een muzikale theaterinterventie tot het verhaal van oud-volleybalinternational en diabeet Bas van de Goor. Bekijk hier de uitnodiging.

Fort VoordorpWanneer: Woensdag 9 december 2015.

Waar: Fort Voordorp in Utrecht (Groenekan).

Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan
Routebeschrijving

Tijdstip: Het programma start om 13:30 uur en vanaf 13:00 uur bent u van harte welkom.

Schrijf u nu gratis in voor het event ‘Kent u de wensen van uw patiënt?’


Wilt u kans maken op een van de prijzen?

Bekijk hier de informatie voor deelnemers en lees de verhalen van de winnaars van 2014.