Naar de navigatie Naar de inhoud

Save the date 1 december

post it kleinerDe ZorgkaartNederland Top 2020 wordt dit jaar uitgereikt aan de tien best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties. Voor elk van deze vier sectoren stellen we een eigen ZorgkaartNederland Top 2020 samen. De bekendmaking van de Top 2020 is in de ochtend van 1 december a.s. tijdens een online uitzending via Zoom Video Webinar.

Juist in deze periode is het extra belangrijk om waardering te tonen aan organisaties die goede zorg leveren. Er staat flinke druk op zorgorganisaties om de zorg goed te organiseren, zowel coronagerelateerde zorg als de gewone zorg. Daarom vinden wij het belangrijk om juist dit jaar de ZorgkaartNederland Top 2020 uit te reiken en tijdens een interactieve uitzending met elkaar te vieren wat er goed gaat in de zorg.

Online uitzending

De uitzending is bedoeld voor bestuurders, stafmedewerkers en andere professionals uit de zorg. U hebt het allemaal al druk genoeg, dus houden we het programma kort, dynamisch en afwisselend. Naast de bekendmaking van de ZorgkaartNederland Top 2020 zijn er korte presentaties van onder andere:

  • Carolin Sehlbach, onderzoeker aan de Universiteit van Maastricht
  • Bart Timmers, huisarts in ‘s Heerenberg en lid van de redactieraad van ICT&health

Ook komen patiënten aan het woord over hun ervaringen met ZorgkaartNederland en nemen we u kort mee in de toekomst van ZorgkaartNederland.
Tijdens de uitzending bieden we de mogelijkheid om vragen te stellen aan de diverse sprekers.

 Save the date

Dus houd alvast ruimte in uw agenda op 1 december van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Save the date