Naar de navigatie Naar de inhoud

Waarderen van een verpleeg- of verzorgingshuis, hoe werkt dat?

Een verpleeg- of verzorgingshuis waarderen werkt eenvoudig. Zoek uw instelling, klik op waarderen, geef cijfers en motiveer deze. Klik daarna op versturen. Deel uw ervaring en help anderen kiezen.

1. Zoek en vind uw verpleeg- of verzorgingshuis

2. Klik op waarderen

Klik nadat u uw verpleeg- of verzorgingshuis heeft gevonden op de knop waarderen:

 

3. Geef cijfers, motiveer en vul uw gegevens in

Geef uw cijfers voor onder andere het maken van afspraken, de verpleging, de accomodatie en licht deze cijfers toe. Vul daarna uw naam en e-mailadres in. Deze gegevens komen niet op de website. Alle waarderingen worden anoniem op de website geplaatst. Uw naam en e-mailadres zijn alleen bekend bij de redactie van ZorgkaartNederland.

4. Verstuur uw waardering

 

Ook een ervaring delen met de zorg?

Heeft u goede of juist slechte ervaringen met een zorginstelling? Laat dan vooral uw eigen review achter en help zo anderen een bewuste keuze te maken. Deel nu direct een ervaring!

Er staan inmiddels meer dan 480.524 ervaringen online

Wat gebeurd er nadat ik een waardering heb verstuurd?

Nadat u de waardering heeft verstuurd krijgt u een e-mail van ZorgkaartNederland. In deze e-mail staat een link waarmee u kunt bevestigen dat de waardering van u is. Uw waardering wordt daarna door de redactie beoordeeld op naleving van de gedragscode. Heeft u vragen? Bekijk dan onze antwoorden op veelgestelde vragen.